PITTA PIZZA LUDWIG

PITTA PIZZA LUDWIG Verse pizza's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1536 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Pizza Ludwig. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 23:33 Geen lookbroodjes terwijl ze waren betaald. Verkeerde pizza geleverd
23 mei 2022 om 17:00 Goed eten, was snel geleverd. Geen betere zaak in Groot-Evergem!
20 mei 2022 om 23:36 Eten was lekker bezorg tijd was lang
16 mei 2022 om 5:20 TOP!
14 mei 2022 om 20:08 Geen tomaat/ ajuin gevraagd bij de Franse h zat er wel tussen, extra saus gevraagd niet gekregen. Super super dunne schel vlees en super veel frieten niet in proportie dus… lookbrood volledig aan gebrand in de vuilbak mogen gooien. Niet aan te raden
8 mei 2022 om 23:29 Tweede keer dat we bestellen, eerste keer een pizza vergeten en nog eens 40min later was het eindelijk geleverd. 2de kans en 50min gewacht en nog eens een voorgerecht vergeten. We hebben die nooit gehad terwijl we gebeld hebben en”het was onderweg”
8 mei 2022 om 7:14 TOP!
5 mei 2022 om 20:21 Duurde veel te lang. Levering voor 2km verderop
4 mei 2022 om 7:13 De bezorging was goed en vlot. Mijn saus was niet mee geleverd en er zaten 3 frieten in mijn Dürum.
1 mei 2022 om 21:29 Eten was besteld voor 15u30 en bezorg tijd was normaal om 17u30 maar we hebben zitten wachten tot 19u38
30 apr 2022 om 12:12 heeft gesmaakt en maar 10min later dan ik aangeduid had maar werd wel direct aangegeven dat het om 22.10 zou aankomen vriendelijks bezorger
28 apr 2022 om 21:00 Eten in orde, maar steeds minstens een halfuur te laat bezorgd